10 år!

I dag är det tio år sedan jag och Christoffer blev ett par. Så här såg vi ut då:

Och så här ser vi ut nu:

En av oss har bytt frisyr och köpt runda glasögon. Den andra har fött två barn och fått mörkare hår. Är tacksam för varenda dag med honom <3

Föregående

Semlor och aska

Nästa

Göran Larsson: Jag har hjälpt så många men kunde inte hjälpa min egen son

4 kommentarer

  1. Maria H

    Wow, grattis till 10 år!!! Ni är underbara och blir bara snyggare med åren! Minns juni 2010, då hälsade jag på i Uppsala (typ en månad efter att jag flyttat därifrån) och hängde i kök 2 på J-lund med dig, Christoffer och Peter Stenman. Känns som en evighet sen. Glad för er skull!

    • Malina Abrahamsson

      Tack Maria!! Ja jag minns också den kvällen! men håller med: känns sååå länge sen.

  2. 10 år!!?? Hurra för er!

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén