November

Hittills: halvfabrikat och ork som tryter, stor oro, liten oro. förkylning, infektion och isolering. dogmatik och nätbaserat lärande. längtan efter jobbet, längtan efter vår.

Jag tar till verklighetsflykten, aka skojiga tv-program. Den här kortfilmen om när vuxna pippi träffar vuxna tommy och annika var jätterolig till exempel. Och när jag ser Bäst i test skrattar jag nästan oavbrutet. Man ska inte underskatta trams.

Föregående

Att kapitulera

Nästa

Kan man inte bara få klaga lite

2 kommentarer

  1. Maria H

    Trams behövs verkligen (och som respons på nästa inlägg, så JA, klag behövs också!)! Jag roar mig också med Bäst i test. Tittade på kortfilmen du länkade och måste säga att det var ett innovativt grepp, aldrig reflekterat över dessa karaktärer som vuxna.

    • Malina Abrahamsson

      Eller hur! Visst var det ett smart grepp. Har aldrig heller tänkt på pippi och gänget som vuxna 🙂

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén