Ett dygn på herrgård

Sedan Hedda föddes har hon och jag inte varit ifrån varandra i mer än några timmar. Hon är snart ett och ett halvt år och väldigt mammig. Vill vara med mig JÄMT, dag som natt. Det är mysigt, men också… lite frustrerande.

Därför blev jag själaglad när Christoffer fixat present till mig: ett dygn – helt ensam – på herrgård. Ahhh! Min trötta kropp vilade genom att äta fin trerättersmiddag helt allena (de andra sällskapen tittade lite konstigt mot mitt håll) och sedan ligga i sängen och kolla på tv hela kvällen – Idol, Wahlgrens värld och Alla mot alla. Sedan frukost, promenad i äppellunden, läsa på bryggan och massage. Känner mig som en ny människa!

Föregående

Halvvägs

Nästa

Coola kompisar

2 kommentarer

  1. Sofia Svensson

    Vilken bra present! Så värt med sådan återhämtning och i vacker miljö.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén