Bara halva veckan har gått, men den har varit så fullproppad att den känns som en hel. Minst!

Först tar vi de tråkiga sakerna: Snorig bebis, tretimmarsnattning + skrik flera timmar på natten.

Och sedan det roliga: Språkcafé och dansgrupp och tweeniesgrupp och kom-möte. Plus studiecirkel om slow fashion med härliga personer.

När jag bodde i Uppsala som student var jag med i rättvisenätverket SPEAK. Där hittade jag mina bästa kompisar och där inspirerades jag till att leva ett enklare och mer hållbart liv. I måndags när jag satt med slow fashion-gruppen och drack te i vårt vardagsrum slungades jag tillbaka i tiden och fick SPEAK-vibbar. Precis som då var det lättsamt och högt i tak även om frågorna kan vara både personliga och komplicerade. Älskar kunskapsutbyten och förkovran 🙂

Om någon är nyfiken på slow fashion, finns studiecirkeln här.