Matintresset

Top 3 tråkigaste saker jag vet: Laga mat.

Eller ska jag säga visste?

Det har hänt att jag koketterat med hur dålig jag är på att laga mat. Jag har berättat att jag knappt kan koka pasta, pratat om hur tomt mitt kylskåp var när jag bodde själv, sagt att filmjölk visst är en fullvärdig måltid.

Men detta mina vänner var innan jag började följa Elsa Billgren och Sofia Wood på Instagram. Numera tittar jag på deras tutorals när de ugnsbakar vitlök, vecklar ut kronärtskockor och strör parmesan över tomatmarinad och känner mig inspirerad att ställa mig i köket och experimentera, lägga upp fint, bjuda kompisar på mat. Det här är på riktigt en helt ny och främmande känsla för mig. Men härlig!

Så härmed förklarar jag mitt nya liv som matlagerska invigt. Får se hur länge det håller i sig 🙂

Föregående

Att vara förälder

Nästa

Bästa grannen

4 kommentarer

 1. Helena Alin

  Kul Malina!! Bjuds gärna på kronärtskocka av dig någon gång 😀

  • Helena Alin

   Fin bild på dig förövrigt i bloggbeskrivningen <3

  • Malina Abrahamsson

   Det gör jag gärna! Den blev god 🙂

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén