När det här är över …

Foto: Hanna Abrahamsson

… ska jag ta nattåget till Elin, hälsa på Hanna och Astor i Stockholm och fika på Konditorn & Bagarn i Hökis. Boka om resan till L’Abri och kanske åka till Gotland?

… fira mässa i en fullsatt kyrka igen …

…. gå på bio, teater, konsert …

… sluta vara misstänksam om någon hostar…

…. komma ihåg att vi är ett.

Vad ska ni göra?

Föregående

Sinnesro

Nästa

Ytligheten

8 kommentarer

 1. M

  Så mycket jag vill göra:
  Träffa mina föräldrar
  Åka skidor på längs och nerför i Dalarna- har sånt Dalalängt nu!
  Åka till Vansbro o simma Öppen älv
  Vandra St Olavsleden
  Åka till Skåne o träffa vänner och få ta tåget dit
  Gå på fullsatt gudstjänst IRL
  Åka till Norge
  Få ha lektion med mina elever IRL och få småprata o skratta med mina elever
  Åka in till Stockholm o drälla runt på museer o på stan
  Bäst jag sätter punkt nu. Längtar s mycket till allt detta!

  • Malina Abrahamsson

   Ja så många härliga saker!!! det blir verkligen tydligt vad som betyder mycket för en och vad man därmed saknar.

 2. Träffa dig!!! Har jag någonsin längtar så mycket till Uppsala?

  • Malina Abrahamsson

   Så fort det här är över slänger vi oss på tågen 🙂

 3. Ida

  Bjuda hem kompisar, ha övernattningar, träffa far- och morföräldrar, gå på café, krama folk trots att jag i vanliga fall inte är en kramälskande människa, kanske till och med fixa en stor fest för att fira? Längtar så!

  • Malina Abrahamsson

   Känner samma med kramarna! Brukar ogilla att kramas men nu saknar jag det plötsligt! Och känner också festsug!! Kommer på mig själv med att planera kalas i huvudet för att sedan inse: just det, det går inte. Inte än. Men snart förhoppningsvis <3

 4. Alicia

  När detta är över ska jag dansa. Alltså ut och dansa. På klubb. Ta plats på dansgolvet. Detta insåg jag att jag saknar förra helgen när jag och några kompisar gick loss till Beyonce och Taylor Swift hemma i vardagsrummet. Jag älskar att dansa. Och gör det för sällan

  • Malina Abrahamsson

   Samma här!!! Fick ett enormt dans-längt igår och tog det jag hade: vardagsrummet.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén