Vara med i tv-listan

När jag fyllde tio år fick jag ett grattiskort där det stod ”Till världens bästa tv-tittare”. Och så var det, jag tittade på allt! Mest såpor. (Åkte till och med på utflykt till Hallstahammar för att få se platsen där de spelade in ”Vänner och fiender”)

Nu har jag ingen tv sedan många år tillbaka så tv-intresset har dalat kan man säga. Men kan ju ändå vara kul med en tv-lista? Hittade den hos Sandra Beijer.

Vilket underhållningsprogram hade du helst varit med i?
”Let’s Dance” är tråkigt att titta på, men vore roligt att vara med i. Har alltid velat bli duktig på att dansa!

Vilket program hade du helst varit programledare för?
Alla program som Anna Lindman leder. Alltså alla som handlar om existentiella frågor, tro och religion. Om hon någon gång får för sig att byta bana ska jag omedelbart anmäla mitt intresse. Kan inte tänka mig ett roligare jobb.

I vilket program hade du helst suttit i juryn?
Mästerkocken för att få smaka på all god mat. Tyvärr är mina matkunskaper obefintliga så jag skulle inte kunna ge någon konstruktiv kritik, men däremot skulle jag vara VÄLDIGT peppad om jag åt något gott.

Om du måste, vilket hade du valt att vara med i – Paradise hotel eller Big brother?

Big Brother i så fall … Kanske skulle vara som den där kristna killen Johan som fick vara med en säsong. Senare visade det sig att han var fejk, en skådis…

Du ska tävla i ett program på tv. Vilket?
På spåret. (Är inte tillräckligt allmänbildad men I wish)

Har du blivit tillfrågad att vara med i ett lekprogram någon gång?
”Vem vet mest” men då var jag höggravid och inte sugen på att åka till gbg för tv-inspelning.

Har du varit med i TV?
När jag var 13 spelade jag en karaktär i en sån där brevfilm som fanns i ”Bullen” men på min tid hette programmet ”Tigermuren”. Sedan var jag med i en reklamfilm för radioteatern en gång. Min enda uppgift var att sitta på en parkbänk och låtsasgråta. Var ändå trovärdig 🙂

Och när jag jobbade på Friends var jag med i Lilla Aktuellt två gånger och pratade om mobbning.


En tv-serie du hade velat ha en roll i?

”Vår tid är nu”. Obs, har inte sett den serien men tycker det skulle vara så härligt att leva mig in i och klä mig som de gjorde i olika tider.

Om dina vänner hade anmält dig till en reality-serie i smyg, vilken hade de valt då?
Robinson för att vara taskiga? Jag skulle vara ungefär lika bra på öde ö-liv som Björn Hellberg är på att dreja.

Föregående

Framtidsplaner

Nästa

Ta mig tillbaka

2 kommentarer

  1. Maria H

    Hahaha, Björn <3

    • Malina Abrahamsson

      Visst är det ett underbart klipp?! 🙂

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén