Vecka 49 – första dejten och 4000 läsare

Vet inte vad som har hänt, men från att ha haft typ 600 läsare i veckan på den här bloggen hade jag den här veckan 4000. Qué pasa? Det känns ju helt sjukt och jag misstänker systemfel. Särskilt eftersom det plötsligt var väldigt många indier som hittade hit…

Jaja, nog om det. Nu till veckans, decimerade lista.

Läst: Har avslutat ”När reglerna slutat gälla” av Ariel Levy. Kanske hade jag för höga förväntningar eftersom den blivit så hajpad, för även om den var både rolig, sorglig och snyggt skriven fastnade jag inte som jag trodde att jag skulle göra. Har ingen bra analys till varför. Någon annan som läst?

Sett: Blev tipsad om ”Första dejten” och har nu sett två avsnitt. I programmet får man följa olika par på blind date på en restaurang och i första programmet dyker Louise som jag var i Peru med för många år sedan. Hon gjorde sig strålande bra i tv och var väldigt rolig att titta på. Överlag har programmet hittat bra personer med karaktär.

Föregående

Ord som gör skillnad

Nästa

Läsåret 2017

2 kommentarer

  1. Amanda B

    Haha!! Det är ju jätteroligt! Men oavsett om det är 600 eller 4000 så är det väldigt mycket ju! Heja dig, influencergalan nästa 😉

    • Malina Abrahamsson

      Förutsätter att jag blir nominerad som ”årets nykomling” på nästa års gala 😉

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén