Det är inte meningen att den här bloggen ska vara något slags reklamkanal för reportagen jag skriver, men på senaste tiden har jag inte hunnit tänka på så mycket annat än jobb och plugg och diverse förberedelser av det som komma skall. Därför får ni hålla till godo med ännu en intervju, den här gången med Isabella Stakset.

Jag har länge varit nyfiken på Isabella. Hennes man Sebastian är välkänd, medan hon är en doldis. Det finns knappt en enda bild på Isabella på nätet, vilket gjorde att jag satt precis intill henne när jag väntade på intervjun, utan att veta att det var hon.

Hon är en kvinna med integritet, verkar enkel och chosefri. När man hör hennes livsberättelse om svek både från pappan och från män som hon har varit tillsammans med, om ofrivillig barnlöshet och om att leva nära någon i drogmissbruk och kriminalitet, väcks frågan: Hur har hon orkat? Och varför lämnade hon inte Sebastian trots att han betedde sig så illa?

Det och lite annat pratade vi om. Här finns intervjun.