Bäst just nu

Att cykla genom Uppsala i vårigt väder och känna AH VILKEN UNDERBAR STAD. Idag var nära att skrika rakt ut av glädje (eller okej, inte så jättenära kanske, men jag kände glädjen inom mig).

Att gunga med barnen. Miriam och Hedda på varsin gunga och jag på den tredje mitt emot. Skymning och alldeles lagom kallt. Alla glada och nöjda! Jag har alltid gillat att gunga, men att gunga som vuxen är inte riktigt socialt accepterat. Jag skulle själv höja på ögonbrynen om jag såg en fullvuxen man svinga loss i en lekpark eller en äldre kvinna som roade sig på samma sätt. Men skulle också fatta exakt varför de ville göra det. Få saker ger ju sådan frihetskänsla! (I alla fall för någon som jag, som avskyr snabba fordon, är rädd för höjder och aldrig i livet skulle prova att åka typ vattenscouter. Att gunga i en lekpark är höjden av frihetskänsla för mig 🙂 )

Att ha intensiva intervjuer. Varje vecka gör jag flera intervjuer. Vissa är lättsmälta och kräver inte särskilt mycket koncentration, medan andra är härligt intensiva, tvingar mig att tänka till och sätter igång nya processer. Älskar när det händer!

Föregående

Gift Blessing: Från flyktinglägret till Talangfinalen

Nästa

Att låta lusten leda

2 kommentarer

  1. Så fint alltihopa. Vill cykla genom ett vårigt Uppsala med dig!

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén