Jobbstarten

Jag går till mitt temporära kontor med svikt i steget. Sjunger på vägen dit. Ja, det är sant. Det är uppenbart att jag har längtat efter det här: att ha en hel dag av läsande och skrivande. Och sedan efter nattvilan: få göra samma sak igen. Och igen.

Jag bokar intervjutid med en jesuit som skrivit om lek, mejlar min favoritsociolog för att få prata om oro, lägger upp struktur för ett stort reportage jag ska göra under våren. Lyxen i att få välja och vraka.

Nystartsförälskelsen gör mig extra optimistisk. Till och med buggiga videomöten känns kul.

Föregående

Hon trotsade släkten och fördomarna för att bli präst

Nästa

Skynda skynda

2 kommentarer

  1. Maria H

    Glädjande att höra om en så bra start! Ser fram emot att läsa det du skriver!

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén