Har precis ätit mat som min kompis Ellen kom förbi med (få saker gör mig så glad som god mat! och snälla kompisar!) och nu ska jag läsa Joel Halldorfs bok gud: jakten. Funderar på om jag ska läsa precis heela kvällen eller om jag ska vara crazy och göra något helt annat. Igår till exempel, spelade jag sällskapsspel.

Fredag innebär ju också att den här vardagsveckan är slut. Ännu har inte hösten visat sig från sin bästa sida, dvs med klarblåa dagar och löv i knalliga färger, men det kommer nog snart. Det har varit en fin septembervecka ändå och det allra roligaste nog var språkcafét där jag är volontär. Jag känner att jag liksom lever upp i miljöer där människor med olika nationaliteter träffas. Det finns en sådan skönhet i mångfalden. Samtalen blir lediga, skratten många. Jag ska försöka få in mer av det i mitt liv. ”Do more of what makes you happy” etc.

Nu ska jag äta chips och läsa lite mer. Jag skriver också på ett inlägg om framgång och berömmelse som kanske dyker upp här i nästa vecka. Vi får se.

Önskar er en fin helg!