Coola kompisar

Coola kompisar

När jag gick i mellanstadiet suktade jag efter att få vara med de coola tjejerna. Några av dem gick i min parallellklass och hade bildat gänget ”Backstreet Girls” eftersom de gillade Backstreet Boys så mycket. Jag försökte också gilla Backstreet Boys och gjorde till och med ett collage där jag klistrade in ett foto på mig själv bredvid ett foto på Brian (den jag hade bestämt var min favorit) och skrivit ”Äntligen ett par!” Det bekom mig inte att jag var 11 år och han 23…

Jag lavjade Backstreet Boys-fan så bra att Jennie och Joanna i parallellklassen en dag kom fram till mig med den magiska frågan: Vi undrar om du vill vara med i Backstreet Girls?? MY GOD! Kunde inte tänka mig något jag hellre ville.

Så en dag efter skolan skulle jag invigas i gänget och åkte hem till Joanna. Problemet var bara att … vi hade så tråkigt. Jag insåg att jag knappt gillade Backstreet Boys och att jag framför allt tyckte att det var uttråkande att prata om killar (I smyg såg jag ner på dom som angav ”killar” som intresse i mina vänner-böckerna).

Efter några veckor, eller var det dagar? i Backstreet Girls meddelande jag att jag ändå inte ville vara med längre. Och det kändes skönt. Jag slapp låtsas! Jag behövde inte göra några fler collage med Brian. Istället kunde jag åka på kursen i korgflätning. Det var ju ändå där jag trivdes allra bäst.

2 tankar på “Coola kompisar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *