När det här är över …

När det här är över …

Foto: Hanna Abrahamsson

… ska jag ta nattåget till Elin, hälsa på Hanna och Astor i Stockholm och fika på Konditorn & Bagarn i Hökis. Boka om resan till L’Abri och kanske åka till Gotland?

… fira mässa i en fullsatt kyrka igen …

…. gå på bio, teater, konsert …

… sluta vara misstänksam om någon hostar…

…. komma ihåg att vi är ett.

Vad ska ni göra?

8 tankar på “När det här är över …

 1. Så mycket jag vill göra:
  Träffa mina föräldrar
  Åka skidor på längs och nerför i Dalarna- har sånt Dalalängt nu!
  Åka till Vansbro o simma Öppen älv
  Vandra St Olavsleden
  Åka till Skåne o träffa vänner och få ta tåget dit
  Gå på fullsatt gudstjänst IRL
  Åka till Norge
  Få ha lektion med mina elever IRL och få småprata o skratta med mina elever
  Åka in till Stockholm o drälla runt på museer o på stan
  Bäst jag sätter punkt nu. Längtar s mycket till allt detta!

  1. Ja så många härliga saker!!! det blir verkligen tydligt vad som betyder mycket för en och vad man därmed saknar.

 2. Bjuda hem kompisar, ha övernattningar, träffa far- och morföräldrar, gå på café, krama folk trots att jag i vanliga fall inte är en kramälskande människa, kanske till och med fixa en stor fest för att fira? Längtar så!

  1. Känner samma med kramarna! Brukar ogilla att kramas men nu saknar jag det plötsligt! Och känner också festsug!! Kommer på mig själv med att planera kalas i huvudet för att sedan inse: just det, det går inte. Inte än. Men snart förhoppningsvis <3

 3. När detta är över ska jag dansa. Alltså ut och dansa. På klubb. Ta plats på dansgolvet. Detta insåg jag att jag saknar förra helgen när jag och några kompisar gick loss till Beyonce och Taylor Swift hemma i vardagsrummet. Jag älskar att dansa. Och gör det för sällan

  1. Samma här!!! Fick ett enormt dans-längt igår och tog det jag hade: vardagsrummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *