Utelivet

Jag är ingen friluftsmänniska. Långt ifrån. Om jag får välja mellan ute och inne väljer jag alltid inne (usch vad trist det låter nu när jag skriver det).

Men eftersom det numera är säkrast att umgås i friska luften anpassar jag mig efter det och ja, börjar gilla det. Till exempel har jag köpt en cykel och känt frihetskänslan i att snabbt kunna ta mig fram, strängat om mitt gamla tennisracket för att kunna spela på utomhusplanen vid vårt hus och gjort picknickutflykt med nya kompisar till Uppsala högar.

Och i dag när jag gick en promenad förbi ett litet skogsområde såg jag hur en dam rullat ut sin rollator mitt i en öppning i skogen och slagit sig ned. Omringad av fågelkvitter och nykläckta bladknoppar sträckte hon ansiktet mot solen, blundade och njöt. Jag var nära att göra henne sällskap.

Föregående

Höra ihop

Nästa

Unorthodox

2 kommentarer

  1. Maria H

    Vad glad jag blir att du börjat upptäcka utelivet!

    • Malina Abrahamsson

      Ja, härligt ändå att komma hem och känna hur det stramar i huden av vind och sol. Har fått mersmak!

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén