Tjugotjugo

Tjugotjugo

Ta vilket nyår som helst under mina tonår och jag kan slå vad om att jag på nyårsafton sa något om att det nya året skulle bli det bästa någonsin. För sådan var jag då. Genuint käck.

Nu skulle jag aldrig göra några sådana utlåtanden. 2020 kan bli ett jättebra år, eller ett jättedåligt. Allt kan ju hända.

Jag kommer vara föräldraledig året ut, vilket känns som en oerhörd lyx. Förutom att ta hand om mina barn har jag tänkt att läsa och skriva, göra en kulturresa, åka till England, starta en sorts mini-kommunitet, fortsätta med dansgruppen och språkcafé och konfa.

Sedan har jag tänkt öva mig på gränssättning och i ödmjukhet. Två bra saker att ta med sig in i det nya decenniet.

2 tankar på “Tjugotjugo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *