Nytt utseende

Min självbild är att jag har sett likadan ut sedan jag var typ 10 år. Det stämmer ju inte såklart, men nästan. Jag har dock slutat säga att jag är blondin. Mitt hår går sedan länge i cendré. Och jag är inte längre så lockhårig som jag brukade vara. Vågig på sin höjd. Därför gjorde inte min förra header-bild mig rättvisa. Såg jag inte dessutom ganska självbelåten ut?

Hur som helst bad jag min illustratörsvän Amanda att rita en helt ny header. Och längst upp på sidan ser ni resultatet. Fint va!? Älskar Amandas stil! Och bilden innehåller det mesta som jag gillar: böcker, tidningar, kyrkan, skrivande, kaffe och världen. Så nöjd!

Föregående

Blomma för att blomma

Nästa

Det bästa jag läste 2019

4 kommentarer

  1. Maria H

    Sjukt snygg! Återspeglar dig bra!

  2. Amanda

    Dock finns din gamla header med på ett litet litet hörn, så du blir inte helt kvitt den… har du sett det? 😉

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén