Klädhösten

Jag har aldrig gillat shopping. Blir stressad av butiker, har varken smak eller stil. På grund av ointresse/miljöhänsyn har jag länge velat begränsa antalet plagg i min garderob och nu har jag hittat ett koncept som funkar. I slutet av sommaren rensade jag ut så mycket vardagskläder att jag nu har följande att välja på: fyra par byxor, fyra t-shirts och fyra stickade tröjor. Känner mig fri.

Föregående

Mitt liv är inget projekt

Nästa

Hemmalivet

4 kommentarer

 1. My

  Låter underbart befriande!

  • Malina Abrahamsson

   Det är det! Behöver aldrig fundera över vad jag ska ha på mig, tar bara nåt av de olika kombinationerna och vet att jag känner mig bekväm i vad jag än tar på.

 2. Eva

  Här faller den tanken med handarbetandet…
  Dels för att jag vill göra det och det och det dels för att jag är som jag är med färger. Ända sedan jag var väldigt liten har jag varit oerhört bestämd i vad som passar ihop eller ej.
  (Mamma har berättat vi skulle från Uppsala till mormor och morfar i Mälarhöjden. Vinter och kallt. Jag hade blårutig kilt och mamma försökte få mig ta de bruna kalasbyxorna då de blå var i tvätten. 3.5-årig Eva lär ha talat om att då skulle hon inte med alls! Blå fick tas ur tvättkorgen…)
  Men jag försöker begränsa mig numer med annat än hemgjort 😉

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén