I imorgon är det min födelsedag, den 31:a i ordningen. Känns ju surrealistiskt att jag fyller så många år. Känner mig fortfarande som en tonåring. Eller det är inte helt sant. Ofta känner jag mig vuxen. Men ofta blir jag också misstagen för att vara mycket yngre än vad jag är. Speciellt i jobbet när jag ska intervjua folk. Till exempel härom veckan, ”When I was your age, around 22…”

Och när jag la upp en bild på mig själv som 16-åring på instagram trodde en kollega på riktigt att den var nytagen, men att jag hade bytt stil.

Det blir inget stort firande till minne av min födelse, men ska försöka göra min favoritsyssla i alla fall: Gå till ett café med en bok som enda sällskap.

Annars har jag haft en rolig vecka. Intervjuade Jonas Gardell och det var en upplevelse. Kändes dock inte som en intervju, mer som att han hade en liten föreställning för bara mig. Han sjöng och dansade och läste upp stycken från sin bok och skrattade och fällde en tår och berättade roliga anekdoter. Återstår att se hur jag ska få ihop det till ett sammanhållet reportage…

Och så veckans lista, som den här veckan utgår. Har inte hunnit läsa en enda rad. Inte sett några tv-program och inte lyssnat något på radio. Jobb och inskolning för hela slanten. Bättring nästa vecka.

Kram!