Jag har alltid tänkt att det vore roligt att kombinera föräldraledighet med att bo utomlands en tid, men när jag föreslog det för Christoffer var han motvillig. Han gillar inte att resa och skulle (på riktigt) vara nöjd med att stanna i Sverige resten av livet. Men sen hittade jag den ultimata kompromissen: L’abri. Så i morgon åker vi till en alpby i Schweiz för att studera teologi och filosofi, delta i kommunitetsliv och prata om existentiella frågor med människor från hela världen. Jag hoppas att det blir lika drömmigt som det låter.

På L’abri finns knappt något internet, så det blir svårt att blogga eller kolla sociala medier. Under sex veckor kommer vi därför vara avskurna från omvärlden. Kan tänka mig att det kommer kännas märkligt till en början, men efter ett tag kanske till och med skönt. Hur som helst, i augusti är jag tillbaka på den här bloggen. Vi hörs då!